Gameplay: Nieuwe SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated gameplay onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 2 maart 2020 12:49

Er zijn nieuwe gameplaybeelden verschenen voor SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. Deze beelden zijn afkomstig van het evenement PAX East.

Ondanks dat het dezelfde demo is van gamescom 2019, is er wel het een en ander veranderd. Wat meteen opvalt is dat de game er kwalitatief wat beter uitziet. Animaties zien er net wat strakker uit, de lip syncing ziet er verzorgder uit en de game lijkt grafisch ook wat upgrades te hebben ontvangen. De wereld van Spongebob is kleurrijk en barst met leven. De demo laat ons Squidward (Octo) zien die op zijn donder krijgt door wat kwallen. Aan Spongebob is het de taak om een genezende jam te bezorgen, via de grote eindbaas King Jellyfish. Eerder vorige week werden er al meer details vrijgegeven.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated is beschikbaar vanaf de zomer voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: PAX East
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

23 juni 2020

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord