SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
  • ONTWIKKELAAR Purple Lamp Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 juni 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Platform
  • GAMELINER SCORE

Leak: Releasedatum SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated gelekt

De releasedatum voor de Spongebob game, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated, is gelekt. De datum is gelekt op een infographic van Nintendo.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated, werd vorig jaar onthuld. Het gaat om een remake van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom uit 2003 die toen op verschillende platformen uitkwam. Er was nog weinig bekend over deze game, op wat gameplay beelden en trailers na. Nu is de releasedatum van de remake gelekt en door niemand anders dan de gamegigant Nintendo. Op een infographic met een aantal Nintendo Switch releases voor dit jaar staat de SpongeBob SquarePants remake erbij voor 22 mei dit jaar. Je kan de trailer van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated hieronder bekijken.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated verschijnt 22 mei op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De releasedatum is nog niet officieel aangekondigd door THQ Nordic.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?