SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
  • ONTWIKKELAAR Purple Lamp Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 juni 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Platform
  • GAMELINER SCORE

Trailer: SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated onthuld

THQ Nordic heeft aangekondigd bezig te zijn met een remake van een SpongeBob SquarePants-game. Middels een aankondigingstrailer is SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom onthuld.

Kunnen we kinderen? Want THQ Nordic is bezig met het opnieuw maken van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom. Je kunt spelen als SpongeBob, Patrick of Sandy en je moet het op de bodem van de zee opnemen tegen de kwaadaardige Plankton en zijn robots. Naast wat we al kennen van de originele game, krijgt de Rehydrated versie ook een multiplayer modus.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated heeft nog geen releasedatum, maar wordt uitgebracht op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?