Meer info over Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated onthuld tijdens Pax East

Geplaatst:

De publieke demo van Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated op Pax East liet niets nieuws zien, maar de Press Only demo dus wel.

De demo die tijdens Pax East aan het publiek werd getoond, was dezelfde die we zagen op Gamescom, afgelopen jaar augustus. Maar de demo die alleen voor de ogen en handen van de pers bestemd was, onthulde wel enkele nieuwe features van de game. De persleden die deze demo speelden, mogen geen beelden vrijgeven, maar ze mogen er wel over praten. Wat hebben ze losgelaten? Squidward, Mr. Krabs en Plankton zijn toegevoegd als nieuwe speelbare karakters voor de Horde modus. Je kunt er nu dus eindelijk achter komen hoe de wereld eruit ziet door de ogen van dat kleine, groene weekdier. Of hoe het is om vertrapt te worden, wat jij wilt. De Horde modus krijgt ook meerdere arena's waar je in kunt vechten, die ook interactiever worden. Je moet bijvoorbeeld na elke ronde over platformen manoeuvreren om bij de volgende ronde te komen. We kregen ook eindelijk een specifiekere indicatie voor de release datum. Zomer 2020. We zijn er klaar voor!

Helaas is de nieuwe Spongebob game dus toch nog niet op 22 mei te spelen, maar de zomer van 2020 begint een maand later al. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated is beschikbaar op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Reddit

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

23 juni 2020

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord