Gameplay: Hyrule Warriors: Age of Calamity gameplay toont Zelda, Impa en Urbosa

Geplaatst:

Er is een nieuwe gameplayvideo van Hyrule Warriors: Age of Calamity onthuld. Deze nieuwe gameplaybeelden tonen speelbare personages Zelda, Impa en Urbosa.

Na de aankondiging van Hyrule Warriors: Age of Calamity ongeveer een maand geleden, waren fans ontzettend nieuwsgierig naar de verschillende speelbare personages in de game. Eerder deze week hebben we al een aantal helden van Hyrule Warriors mogen zien, maar nu weten we ook als welke personages we kunnen spelen. Tijdens een speciale Nintendo Treehouse livestream heeft Nintendo namelijk bijna een half uur aan gameplaybeelden van de nieuwste Zelda-game getoond. Hierin kunnen we zien dat we niet alleen als Link kunnen spelen, maar ook als prinses Zelda, de Gerudo Champion Urbosa en zelfs als Impa. We kunnen in de video zien hoe elk personage een eigen vechtstijl en wapens heeft, maar ook hoe ze met elkaar samen werken om hordes vijanden te lijf te gaan.

Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt 20 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyrule Warriors: Age of Calamity

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 november 2020

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord