Trailer: Ontmoet de helden van Hyrule Warriors: Age of Calamity

Geplaatst:

Nintendo heeft onlangs een nieuwe trailer van Hyrule Warriors: Age of Calamity onthuld. In deze nieuwe trailer kunnen we een paar van de helden zien die het tegen Calamity Ganon opnemen.

Vorige maand werd plotsklaps Hyrule Warriors: Age of Calamity aangekondigd. Deze prequel van The Legend of Zelda: Breath of the Wild speelt zich honderd jaar voor de gebeurtenissen in Hyrule af. Vorige week hebben we tijdens de Tokyo Game Show de eerste gameplaybeelden van Hyrule Warriors: Age of Calamity mogen zien en vandaag toont Nintendo ons meer van het verhaal en de personages. Zo zien we in deze nieuwe korte trailer dat King Rhoam, de vader van Zelda, een grote rol speelt in het verhaal. Ook maken we kennis met Robbie en Purah, twee Sheikah-onderzoekers die ons straks ook gaan helpen in de strijd tegen Calamity Ganon.

Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt 20 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyrule Warriors: Age of Calamity

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 november 2020

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord