Hyrule Warriors: Age of Calamity

  • Ontwikkelaar Koei Tecmo Games
  • Eerste releasedatum 20 november 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Hyrule Warriors: Age Of Calamity aangekondigd

Nintendo kondigde vandaag Hyrule Warriors: Age of Calamity aan. Een aanvulling op het verhaal van Legend of Zelda: Breath of the Wild, maar het speelt zich 100 jaar eerder af.

Nintendo kondigde de game aan op hun Twitter-kanaal. Deze game wordt de eerste originele Hyrule Warriors voor de Nintendo Switch, die zich afspeelt in de tijd van 'de grote ramp', die in de game 'Calamity' genoemd wordt. De game gaat dus nog verder in op het verhaal achter Breath of the Wild. Nintendo vertelt ons dat we in Age of Calamity de gebeurtenissen, relaties en dramatische momenten die zich afspelen tijdens de grote ramp tot in het detail gaan meemaken.

Hyrule Warriors: Age of Calamity komt uit op 20 november 2020.

BRON Nintendo

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?