Trailer: Hyrule Warriors: Age Of Calamity aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 10 september 2020 10:26

Nintendo kondigde vandaag Hyrule Warriors: Age of Calamity aan. Een aanvulling op het verhaal van Legend of Zelda: Breath of the Wild, maar het speelt zich 100 jaar eerder af.

Nintendo kondigde de game aan op hun Twitter-kanaal. Deze game wordt de eerste originele Hyrule Warriors voor de Nintendo Switch, die zich afspeelt in de tijd van 'de grote ramp', die in de game 'Calamity' genoemd wordt. De game gaat dus nog verder in op het verhaal achter Breath of the Wild. Nintendo vertelt ons dat we in Age of Calamity de gebeurtenissen, relaties en dramatische momenten die zich afspelen tijdens de grote ramp tot in het detail gaan meemaken.

Hyrule Warriors: Age of Calamity komt uit op 20 november 2020.

Bron: Nintendo

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyrule Warriors: Age of Calamity

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 november 2020

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord