Fortnite seizoen 3 is van start gegaan

Geplaatst:

Seizoen 3 van Fortnite - Chapter Two is vandaag gestart. Dit seizoen staat helemaal in het teken van water, dus pas op voor de haaien!

Na een tijdje wachten doordat het nieuwe seizoen steeds werd uitgesteld, is seizoen 3 van Fortnite - Chapter Two dan toch eindelijk vandaag van start gegaan. Gisteren was er al een voorproefje van dit waterige seizoen te zien tijdens het The Device in-game live evenement van Fortnite. Het leek toen alsof de hele map onder water ging staan, maar tot nu toe is de waterspiegel niet zo heel extreem gestegen. Er wordt zelfs door de ontwikkelaar Epic Games gehint dat dit niveau juist weer gaat dalen, waarna er verschillende soorten auto's in de game komen om toch mobiliteit te kunnen bewaren. Zoals ook bij eerdere seizoenen het geval was, komen er nog meer veranderingen en toevoegingen in de loop van het seizoen. Tot die tijd kan je al wel waterskiën met haaien en de nieuwe plekken op de map verkennen.

Gisteren was er een gerucht dat er een first-person modus naar Fortnite komt. Hoop jij dat deze modus in seizoen 3 wordt geïntroduceerd?

Bron: Fortnite
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord