Nachtbrakers: 15/6 met De Sims 4, Persona 4 Golden en Fortnite

Geplaatst:
Aangepast: 16 juni 2020 00:23

Hallo allemaal! Een nieuwe week is weer aangebroken en dat betekent weer een gloednieuwe Nachtbraker. Het was een belangrijke week in de gamewereld. De PlayStation 5 werd eindelijk onthuld samen met een aantal games voor de next-gen console. Om eerlijk te zijn had ik zelf meer verwacht van de games die werden onthuld. Om maar te beginnen met de teleurstelling van alweer een GTA V die enkel vernieuwd en verbeterd wordt. Verder vond ik de helft van de onthulde games niet zo denderend, maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Wat vonden jullie van de onthulling van de PS5 games en de console zelf? Laat het ons weten in de reacties!

onbekend

  • Niantic is momenteel bezig met een project om 1000 bedrijven te ondersteunen die schade hebben ondervonden van de coronapandemie. Communityleden kunnen nu hun favoriete bedrijf nomineren als Poké Stop voor een heel jaar. Niantic hoopt hiermee extra klanten aan te trekken voor de betreffende bedrijven. Een win-win situatie zou ik zeggen!
  • Over Pokémon GO gesproken.. vanaf vandaag kan je tickets halen voor het Pokémon GO Fest 2020. Het wordt dit jaar een virtueel evenement, dus ik ben erg benieuwd hoe dat gaat verlopen. Een ticket is overigens voor beide dagen geldig, 25 en 26 juli 2020, in tegenstelling tot de voorgaande jaren.
  • Ongelooflijk wat mensen allemaal kunnen creëren met een beperkt aantal items en landschappen. Dit blijft zich voordoen in Animal Crossing: New Horizons en ik begrijp ook heel goed waarom. Dit keer is de intro van Avatar: The Last Airbender gecreëerd in de game. Knap gedaan hoor!
  • Ter ere van de LGBTQ+ community houdt De Sims 4 haar eerste virtuele Sims Pride evenement. Deze is vandaag van start gegaan en duurt tot 29 juni. Spelers worden aangemoedigd om hun beste Sims Pride look te delen op social media en in de in-game Gallery. Wie weet kom je nog een leuke look tegen in de volgende Nachtbrakers.
  • Tijdens de PC Gaming Show werd bekendgemaakt dat Persona 4 Golden naar Steam komt. De game is nog maar sinds twee dagen geleden beschikbaar, maar heeft nu al haar record behaald voor de meest gespeelde non-MMO JRPG op Steam. Daarmee heeft zij Final Fantasy 15 van de troon afgestoten. Als grote fan van Persona 5 moet ik deze game misschien toch maar eens uitproberen.
  • Wat ooit begon als een mod voor Skyrim, wordt nu een werkelijke game. De mod 'The Forgotten City' kreeg ooit een award voor haar prestatie, maar tijdens de PC Gaming Show is er een trailer onthuld voor een game hiervan. The Forgotten City wordt ontwikkeld door Modern Storyteller en uitgegeven door Dear Villagers, die de game omschrijft als een "mature narrative-drive game".
  • Vanavond gaat het evenement 'The Device' van start in Fortnite! Dit evenement zal een inleiding zijn naar het derde seizoen van het tweede hoofdstuk, die officieel op 17 juni begint. De gelekte artwork riep al veel vermoedens op naar een Fortnite map met overstromingen en onderwater-elementen. We gaan er vanavond achter komen wat het uiteindelijk is geworden.
  • Een game mode in Call of Duty: Warzone geschikt voor 200 spelers klinkt als een uitdagende Battle Royale. Er zijn momenteel hints naar nieuwe game modes in de menu's van de game die deze vermoedens oproepen. Dus mocht je geïnteresseerd zijn, houd je Call of Duty: Warzone menu in de gaten.
  • Als afsluiter heb ik misschien goed nieuws voor degenen die de originele PlayStation 5 console niet aantrekkelijk vinden. PlayStation vice-president Matt MacLaurin heeft bevestigd dat er een gevariëerd aanbod komt van speciale edities voor de next-gen console. Mocht er één in de buurt komen van deze creatie van BossLogic, dan ga ik zeker voor deze!

We zijn helaas weer ten einde van de Nachtbraker. Gelukkig ben ik er volgende week weer en kunnen jullie in de tussentijd genieten van de Nachtbrakers van mijn leuke collega's. Mochten jullie nog tijd hebben, luister even naar dit nummer. No more words needed. Tot volgende week!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord