PlayStation 5 officieel onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 12 juni 2020 14:35

Tijdens het Future of Gaming evenement van Sony heeft de gamegigant hun nieuwe console onthuld. Het uiterlijk van de PlayStation 5 is nu dan eindelijk bekend.

Sony heeft er lang op gewacht en veel gamers hebben lang moeten wachten op de onthulling van de nieuwe PlayStation. Waar de Xbox Series X al afgelopen december door Microsoft werd onthuld, kiest Sony ervoor dat nu pas te doen. Het design ziet er op zijn zachts gezegd opvallend uit en heeft een zeer futuristische uitstraling. Iets dat uit de controller wellicht al te halen was. De PlayStation 5 krijgt een standaard en een all digital-versie. Daarnaast zijn er nog veel accessoires onthuld, zoals een loading dock, remotes en een headset.

De PlayStation 5 is vanaf eind dit jaar verkrijgbaar.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord