Check hier alle PlayStation State of Play content

PlayStation 5 officieel onthuld

Tijdens het Future of Gaming evenement van Sony heeft de gamegigant hun nieuwe console onthuld. Het uiterlijk van de PlayStation 5 is nu dan eindelijk bekend.

Sony heeft er lang op gewacht en veel gamers hebben lang moeten wachten op de onthulling van de nieuwe PlayStation. Waar de Xbox Series X al afgelopen december door Microsoft werd onthuld, kiest Sony ervoor dat nu pas te doen. Het design ziet er op zijn zachts gezegd opvallend uit en heeft een zeer futuristische uitstraling. Iets dat uit de controller wellicht al te halen was. De PlayStation 5 krijgt een standaard en een all digital-versie. Daarnaast zijn er nog veel accessoires onthuld, zoals een loading dock, remotes en een headset.

De PlayStation 5 is vanaf eind dit jaar verkrijgbaar.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?