Gerucht: Krijgt Fortnite een first-person modus?

Geplaatst:
Aangepast: 16 juni 2020 09:42

Het lijkt erop van wel. Tijdens het Fortnite Doomsday event kwam een speler terecht in een grote glitch, waardoor hij in first-person kon spelen. Dit zou zomaar kunnen hebben onthuld dat er een first-person modus naar de game komt.

De speler deelde een video van de glitch op Twitter, waarna er al snel door fans gespeculeerd werd. Hij heeft misschien een onbedoelde preview gehad van een nieuwe modus van de game. Zoals je in de video kunt zien is de glitch verder gewoon compleet functioneel. Het heeft geen negatieve invloed op de beweging of de combat. Natuurlijk kan dit altijd een andere verklaring hebben, maar het lijkt er toch heel erg op dat Epic bezig is met het implementeren van een first-person modus voor Fortnite Battle Royale. Het zou niet de eerste keer zijn. Fortnite Save The World heeft al een tijdje een first-person optie. Er is nog niets officieel bekend gemaakt, dus dat wordt even afwachten.

Fortnite Chapter 2 Season 3 start op 17 juni 2020.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord