Pokémon Brilliant Diamond

  • Ontwikkelaar ILCA
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Exp. Share niet uit te zetten in Pokémon Diamon & Pearl remakes

Er zijn nieuwe previews van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl uitgekomen. Hieruit blijkt dat de Exp. Share niet uit te zetten is in deze games.

Eerder dit jaar werden Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl onthuld. Deze remakes van de vierde generatie Pokémon-games hebben veel fans enthousiast gemaakt, maar er zijn ook nog zorgen over de gameplay. In de meest recente trailer van de Pokémon Diamond & Pearl remakes konden we al wat van de personages zien, maar ook een aantal gameplay features zoals de Pokétch en de HM Moves. Inmiddels zijn er previews van de remakes uit en daarin kunnen we zien welke andere gameplay features erin zitten. Zo kan de Exp. Share niet uitgezet worden in de games. Dit voorwerp bestaat als sinds de eerste Pokémon-game en zorgt ervoor dat alle Pokémon in je team ervaringspunten krijgen, ook als ze niet aan een gevecht meedoen. Normaal kon je er altijd zelf voor kiezen of je dit voorwerp wilde gebruiken of niet, maar sinds Pokémon Sword & Shield staat deze functionaliteit altijd ingeschakeld. Fans vrezen dat de game daardoor te makkelijk wordt en je deze dus te snel uit kunt spelen. Naast de Exp. Share feature is in de previews ook te zien dat de games een autosave-functie hebben en dat TM Moves weer voor eenmalig gebruik zijn. Het ziet er dus naar uit dat de remakes een mix van oude en nieuwe features gaan ondersteunen.

Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl verschijnen 19 november voor de Nintendo Switch.

BRON Serebii

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?