Trailer: Pokémon Diamond en Pearl-remakes tonen personages

Geplaatst:

Er is weer een nieuwe trailer voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl onthuld. In de trailer maken we opnieuw kennis met wat bekende gezichten uit de Sinnoh-regio.

Tijdens de onthulling van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl schreeuwden een hoop twintigers weer als kleine kinderen. In deze remakes keren we terug naar de Sinnoh-regio. In een eerdere trailer van de Pokémon Diamond en Pearl-remakes kregen we al meer te weten over ons nostalgische avontuur, maar de nieuwste trailer doet daar een schepje bovenop. De nostalgie spat werkelijk van het scherm af. In de nieuwe beelden zien we de terugkeer van de Pokétch. Op dit apparaat kun je verschillende applicaties gebruiken, waarvan vele er wel heel bekend uitzien. Iets waar fans waarschijnlijk iets minder blij van worden, is dat ook de Hidden Moves (HM's) uit de originele DS-games terugkeren. Hopelijk maakt het feit dat we weer zoete versnaperingen kunnen maken in de vorm van Poffins een hoop goed. Ook Amity Square keert terug. Daar kunnen we weer een blokje om met onze favoriete zakmonstertjes. De trailer eindigt met een blik op enkele bekende gezichten uit de originele Pokémon Diamond en Pearl-games. Zo zien we Cheryl weer terug in de spookachtige Eterna Forest, staat de mysterieuze Riley in de schijnwerpers en krijgen we weer een kijkje in Gardenia's Pokémon Gym. De trailer wordt vergezeld door de nieuwe, maar oh zo nostalgische soundtrack.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl hebben een releasedatum. De games verschijnen op 19 november op de Nintendo Switch.

Bron: Pokémon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Brilliant Diamond

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord