Trailer: Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl onthuld

Geplaatst: 26 februari 2021 17:00
Aangepast: 26 februari 2021 17:01

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn officieel onthuld. De vierde generatie Pokémon-remakes werden tijdens de laatste Pokémon Presents-presentatie aangekondigd.

Er gingen al een lange tijd geruchten rond dat er Pokémon Diamond en Pearl-remakes in ontwikkeling waren en binnenkort onthuld gingen worden. Nu werden ze vandaag tijdens de Pokémon Presents officieel aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door ILCA, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de dienst Pokémon Home. In Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl keren spelers na vijftien jaar terug naar de Sinnoh regio. De trailer uit de presentatie is hieronder te bekijken.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl moeten eind 2021 gaan uitkomen op de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Brilliant Diamond

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord