eSports: WK League of Legends wordt gehouden in IJsland

Geplaatst: 9 september 2021 15:50

Het was al bekend dat het Wereldkampioenschap League of Legends naar Europa kwam, maar waar was de grote vraag die veel fans stelde. Riot Games heeft nu officieel aangekondigd dat de eer naar IJsland gaat.

De reden om het wereldkampioenschap League of Legends naar Europa te halen heeft te maken met de reisrestricties rondom COVID-19. Dit zou ervoor zorgen dat niet alle teams naar China mogen reizen. Vanwege problemen rondom de visums is Vietnam de enige regio die niet aanwezig kan zijn dit jaar. Dat Riot Games kiest voor IJsland is niet zo vreemd, want eerder dit jaar werd MSI met succes in de Laugardalshöll arena gehouden en gebruikte Riot Games dezelfde locatie voor een Valorant toernooi. Dit betekent echter dat er nog steeds geen publiek aanwezig mag zijn tijdens het gehele kampioenschap.

Hoewel G2 Esports zich dit jaar niet heeft weten te plaatsen voor het wereldkampioenschap strijden Rogue, Mad Lions en Fnatic vanaf 5 oktober voor de Europese eer.

Het wereldkampioenschap League of Legends begint op 5 oktober en duurt tot 6 november.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord