League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: WK League of Legends wordt gehouden in IJsland

Het was al bekend dat het Wereldkampioenschap League of Legends naar Europa kwam, maar waar was de grote vraag die veel fans stelde. Riot Games heeft nu officieel aangekondigd dat de eer naar IJsland gaat.

De reden om het wereldkampioenschap League of Legends naar Europa te halen heeft te maken met de reisrestricties rondom COVID-19. Dit zou ervoor zorgen dat niet alle teams naar China mogen reizen. Vanwege problemen rondom de visums is Vietnam de enige regio die niet aanwezig kan zijn dit jaar. Dat Riot Games kiest voor IJsland is niet zo vreemd, want eerder dit jaar werd MSI met succes in de Laugardalshöll arena gehouden en gebruikte Riot Games dezelfde locatie voor een Valorant toernooi. Dit betekent echter dat er nog steeds geen publiek aanwezig mag zijn tijdens het gehele kampioenschap.

Hoewel G2 Esports zich dit jaar niet heeft weten te plaatsen voor het wereldkampioenschap strijden Rogue, Mad Lions en Fnatic vanaf 5 oktober voor de Europese eer.

Het wereldkampioenschap League of Legends begint op 5 oktober en duurt tot 6 november.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?