League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: G2 Esports niet naar het WK League of Legends

G2 Esports heeft zich niet weten te plaatsen voor het wereldkampioenschap League of Legends. Zondag moest het team strijden voor de laatste plek, maar werd verslagen door Fnatic.

Afgelopen weekend vond het tweede gedeelte van de LEC Play-offs plaats. In de Lower-bracket betekende dit dat G2 tegen Fnatic moest spelen. Doordat Europa nog maar drie teams naar het wereldkampioenschap mag sturen, moesten de twee bekendste Europese teams tegen elkaar strijden voor de laatste plek. De rivaliteit die er normaal gesproken al is tussen de twee teams, werd hierdoor versterkt. Fnatic wist uiteindelijk de series te winnen met 3-2, waardoor G2 Esports in oktober thuis moet blijven. Het is de eerste keer sinds de oprichting van het League of Legends team dat G2 niet aanwezig is bij het wereldkampioenschap. Dit terwijl G2 momenteel niet alleen Caps in de midlane heeft, maar aan het begin van het jaar ook nog de AD Carry Rekkles binnen wist te halen.

Het wereldkampioenschap League of Legends gaat rond oktober in China plaatsvinden. Daar gaan de Europese teams Mad Lions, Rogue en Fnatic vechten voor de trofee. Vorig jaar won Dawmon Gaming het wereldkampioenschap.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?