eSports: Martin 'Rekkles' Larsson verlaat FNATIC

Geplaatst: 19 november 2020 13:28
Aangepast: 19 november 2020 13:51

De 24-jarige Martin "Rekkles" Larsson neemt afscheid van het oranje-zwarte League of Legends-team, genaamd FNATIC. Na een intensieve relatie van acht jaar met de populaire Westerse eSports-organisatie, bewandelt hij een nieuwe route in zijn lange en succesvolle carrière.

Het contract van de speler was verlopen en FNATIC zou naar verluidt het grootste bod ooit hebben gedaan om de speler van Zweedse komaf, die inmiddels het gezicht van de organisatie was geworden, te behouden. Volgens de organisatie zou Rekkles eerder dit jaar zijn wens te hebben uitgesproken om ook in 2021 voor het oranje-zwarte team te spelen, maar nu heeft hij er toch voor gekozen om het team te verlaten. Rekkles zou zich inmiddels hebben aangesloten bij een 'andere organisatie' binnen de Europese competitie, beter bekend als de League of Legends European Championship (LEC). Het gerucht gaat dat Rekkles het komende seizoen in het tenue van G2 Esports te zien zal zijn; de grote rivaal van het team dat hij nu verlaat. Mocht dit kloppen, dan kunnen kijkers van de LEC het komende seizoen een spektakel verwachten.

Het is nog onduidelijk wie de positie van Rekkles gaat vervangen.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord