League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Martin 'Rekkles' Larsson verlaat FNATIC

De 24-jarige Martin "Rekkles" Larsson neemt afscheid van het oranje-zwarte League of Legends-team, genaamd FNATIC. Na een intensieve relatie van acht jaar met de populaire Westerse eSports-organisatie, bewandelt hij een nieuwe route in zijn lange en succesvolle carrière.

Het contract van de speler was verlopen en FNATIC zou naar verluidt het grootste bod ooit hebben gedaan om de speler van Zweedse komaf, die inmiddels het gezicht van de organisatie was geworden, te behouden. Volgens de organisatie zou Rekkles eerder dit jaar zijn wens te hebben uitgesproken om ook in 2021 voor het oranje-zwarte team te spelen, maar nu heeft hij er toch voor gekozen om het team te verlaten. Rekkles zou zich inmiddels hebben aangesloten bij een 'andere organisatie' binnen de Europese competitie, beter bekend als de League of Legends European Championship (LEC). Het gerucht gaat dat Rekkles het komende seizoen in het tenue van G2 Esports te zien zal zijn; de grote rivaal van het team dat hij nu verlaat. Mocht dit kloppen, dan kunnen kijkers van de LEC het komende seizoen een spektakel verwachten.

Het is nog onduidelijk wie de positie van Rekkles gaat vervangen.

BRON Twitter

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?