eSports: Wereldkampioenschap League of Legends komt naar Europa

Geplaatst:

Lol-esport, het esport departement van Riot Games, heeft vandaag bekendgemaakt dat het wereldkampioenschap niet meer in China wordt gehouden.

Vanochtend gingen er al geruchten rond dat het wereldkampioenschap naar Europa kwam. In 2020 werd het wereldkampioenschap League of Legends gehouden in China, maar door alle Covid-19 maatregelen werd er besloten om het in 2021 nogmaals in China te houden. De voorbereidingen werden hiervoor al getroffen, maar vanwegen het Delta-variant en eventuele reisrestricties is het te risicovol om het in China te houden. Want die restricties kunnen ervoor zorgen dat teams niet naar China kunnen afreizen. Hierdoor wordt het wereldkampioenschap nu in Europa gehouden. In de video is nog niet bekendgemaakt in welke landen het wereldkampioenschap gaat plaatsvinden en of er fans aanwezig mogen zijn. Binnenkort horen we daar meer over.

Het wereldkampioenschap gaat rond oktober plaatsvinden in Europa. Afgelopen weekend wist het laatste Europese team zich te plaatsen, waardoor G2 Esports niet aanwezig is bij het WK van League of Legends.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord