Check hier alle PlayStation State of Play content

League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Wereldkampioenschap League of Legends komt naar Europa

Lol-esport, het esport departement van Riot Games, heeft vandaag bekendgemaakt dat het wereldkampioenschap niet meer in China wordt gehouden.

Vanochtend gingen er al geruchten rond dat het wereldkampioenschap naar Europa kwam. In 2020 werd het wereldkampioenschap League of Legends gehouden in China, maar door alle Covid-19 maatregelen werd er besloten om het in 2021 nogmaals in China te houden. De voorbereidingen werden hiervoor al getroffen, maar vanwegen het Delta-variant en eventuele reisrestricties is het te risicovol om het in China te houden. Want die restricties kunnen ervoor zorgen dat teams niet naar China kunnen afreizen. Hierdoor wordt het wereldkampioenschap nu in Europa gehouden. In de video is nog niet bekendgemaakt in welke landen het wereldkampioenschap gaat plaatsvinden en of er fans aanwezig mogen zijn. Binnenkort horen we daar meer over.

Het wereldkampioenschap gaat rond oktober plaatsvinden in Europa. Afgelopen weekend wist het laatste Europese team zich te plaatsen, waardoor G2 Esports niet aanwezig is bij het WK van League of Legends.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?