Check hier alle E3 2021-content

eSports: Sony legt patent vast voor eSports-goksysteem

Sony heeft een patent vastgelegd voor een systeem dat het mogelijk maakt om te gokken op eSports-wedstrijden. Verschillende munteenheden kunnen vergokt worden.

Wie de laatste maanden het nieuws in de gamewereld gevolgd heeft, weet dat Sony flink in de weer is met eSports. In maart werd bekend dat Sony het fightingtoernooi Evo Series heeft overgenomen. Nu blijkt echter dat het bedrijf al langer grootse plannen heeft voor eSports. In 2019 legde de onderneming achter PlayStation een patent vast voor een eSports-goksysteem. Deze maand is het patent gepubliceerd. De informatie doet gamers speculeren over de toekomst van eSports. Het patent kan gebruikt worden om live te gokken op eSports-wedstrijden. Volgens het patent zou daarbij gebruik worden gemaakt van gamedata van eSports-spelers, zoals win-verlies-ratio's en meer. Vooralsnog blijft dit bij een patent. Sony heeft nog niet aangekondigd het systeem te willen implementeren. Eerder dit jaar legde Sony ook al een patent vast voor in-game AI. Ook van dit patent hebben we verder nog niets gehoord.

Sony eSports patent goksysteem

Of en wanneer dit eSports-goksysteem geïmplementeerd wordt, is op dit moment onduidelijk.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?