eSports: Rainbow Six Benelux League finales dit weekend

Geplaatst:

De online finales van de Rainbow Six Siege Benelux League Seizoen 5 vinden dit weekend plaats. Vier teams gaan het opnemen tegen elkaar voor die felbegeerde eerste plaats.

Zeven weken lang hebben acht teams gestreden voor de winst in het vijfde seizoen van de Rainbow Six Siege Benelux League. Er zijn nu vier teams, LowLandLions, Sector One, Epsilon Esports en UX Gaming, over en op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni nemen zij het tegen elkaar op in de online finales. De totale prijzenpot bestaat uit vijftienduizend euro en het winnende team gaat naar huis met zesduizend euro. De winnaar plaatst zich daarbij voor de European Challenger League, waarna ze de kans hebben om een plekje te bemachtigen in de European League. De finales zijn te volgen via het Twitch-kanaal van Rainbow Six Siege Benelux en wordt van Nederlands commentaar voorzien door Stijn ‘Hap’ Hapers en Thiadrik ‘Toldersma’ Oldersma. De observer is Stephan ‘Easy’ Kemink en de analisten Anthony ‘Anthox’ Kremer en Anne ‘FastAnne’ Janssen bespreken naderhand de wedstrijden. Vanaf 15:00 op zaterdag en zondag kunnen fans hun favoriete team aanmoedigen.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege verscheen voor het eerst in 2015 en is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Sinds gisteren is het nieuwe seizoen, Operation Steel Wave, beschikbaar.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord