Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

eSports: Rainbow Six Benelux League finales dit weekend

De online finales van de Rainbow Six Siege Benelux League Seizoen 5 vinden dit weekend plaats. Vier teams gaan het opnemen tegen elkaar voor die felbegeerde eerste plaats.

Zeven weken lang hebben acht teams gestreden voor de winst in het vijfde seizoen van de Rainbow Six Siege Benelux League. Er zijn nu vier teams, LowLandLions, Sector One, Epsilon Esports en UX Gaming, over en op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni nemen zij het tegen elkaar op in de online finales. De totale prijzenpot bestaat uit vijftienduizend euro en het winnende team gaat naar huis met zesduizend euro. De winnaar plaatst zich daarbij voor de European Challenger League, waarna ze de kans hebben om een plekje te bemachtigen in de European League. De finales zijn te volgen via het Twitch-kanaal van Rainbow Six Siege Benelux en wordt van Nederlands commentaar voorzien door Stijn ‘Hap’ Hapers en Thiadrik ‘Toldersma’ Oldersma. De observer is Stephan ‘Easy’ Kemink en de analisten Anthony ‘Anthox’ Kremer en Anne ‘FastAnne’ Janssen bespreken naderhand de wedstrijden. Vanaf 15:00 op zaterdag en zondag kunnen fans hun favoriete team aanmoedigen.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege verscheen voor het eerst in 2015 en is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Sinds gisteren is het nieuwe seizoen, Operation Steel Wave, beschikbaar.

BRON Ubisoft

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?