Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Rainbow Six Siege Operation Steel Wave nu beschikbaar

Het nieuwe seizoen van Tom Clancy's Rainbow Six Siege is vanaf nu beschikbaar. De trailer hiervan is vandaag gedeeld door Ubisoft.

Het tweede seizoen van het vijfde jaar van Rainbow Six Siege, Operation Steel Wave, is nu beschikbaar voor diverse consoles. Operation Steel Wave brengt een nieuwe aanvaller, Ace uit Noorwergen, en verdediger, Melusi uit Zuid-Afrika, met zich mee. Daarnaast is de map House volledig opnieuw ontworpen en is er een nieuwe gadget voor verdedigers toegevoegd. De nieuwe secundaire gadget voor verdedigers betreft het Proximity alarm, een kleine gooibare alarm dat een geluid afspeelt wanneer aanvallers voorbij lopen. Spelers met de Year 5 Pass hebben toegang tot de twee nieuwe Operators. Voor de overige spelers is het vanaf 23 juni mogelijk om de nieuwe Operators te ontgrendelen met Renown of R6 Credits. Alle andere nieuwe content is gratis beschikbaar voor alle spelers. Tevens introduceert het nieuwe seizoen ook een nieuwe Battle Pass, Tour De Force, die beschikbaar is vanaf 29 juni. De trailer van Operation Steel Wave is hieronder te bekijken.

Operation Steel Wave is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?