eSports: Rainbow Six Siege European League startdatum bekend

Geplaatst: 21 mei 2020 20:00

Ubisoft heeft de datum van de European League aangekondigd. De hoogste competitie in de esport-scene van Rainbow Six Siege in Europa heeft ook een aantal veranderingen ondergaan.

In de European League strijden tien Europese teams voor de felbegeerde Europese titel. In december vinden de finales plaats en wordt er via de Relegation Playoffs bepaald welke teams zich weer kwalificeren voor het volgende seizoen. De winnaars van de regionale competities moeten eerst in de top twee van de nieuwe European Challenger League eindigen, willen ze gepromoot worden naar de European League. Met de veranderingen wordt het aankomende seizoen van de European League ook met Nederlands commentaar uitgezonden. Volgende maand kunnen fans onder andere Rogue, G2 esport en Team Empire weer in actie zien.

De wedstrijden van de European League beginnen op 22 juni en worden op een maandag en woensdag om zes uur s’avonds uitgezonden.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord