Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

eSports: Rainbow Six Siege European League startdatum bekend

Ubisoft heeft de datum van de European League aangekondigd. De hoogste competitie in de esport-scene van Rainbow Six Siege in Europa heeft ook een aantal veranderingen ondergaan.

In de European League strijden tien Europese teams voor de felbegeerde Europese titel. In december vinden de finales plaats en wordt er via de Relegation Playoffs bepaald welke teams zich weer kwalificeren voor het volgende seizoen. De winnaars van de regionale competities moeten eerst in de top twee van de nieuwe European Challenger League eindigen, willen ze gepromoot worden naar de European League. Met de veranderingen wordt het aankomende seizoen van de European League ook met Nederlands commentaar uitgezonden. Volgende maand kunnen fans onder andere Rogue, G2 esport en Team Empire weer in actie zien.

De wedstrijden van de European League beginnen op 22 juni en worden op een maandag en woensdag om zes uur s’avonds uitgezonden.

BRON Ubisoft

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?