League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Mid Season Invitational 2021 schema bekendgemaakt

Het is alweer bijna mei wat betekent dat League of Legends fans weer klaar kunnen zitten om de hoogste competitie te volgen. De Mid Season Invitational 2021 begint bijna en Riot Games heeft dan ook de groepen en het schema bekendgemaakt.

De afgelopen dagen was er op Twitter al te zien dat veel teams onderweg waren naar IJsland. Hoewel MSI vorig jaar geannuleerd werd gaat MSI 2021 dit jaar gewoon door, maar zonder publiek. De spelers zullen gaan strijden voor de trofee in de Laugardalshöll arena in IJsland. Het topteam van Vietnam doet helaas niet mee, vanwege de strikte corona-maatregelen in het land. De twaalf teams zijn verdeeld in drie groepen, die hieronder te zien zijn. In de groep spelen ze twee keer tegen elkaar, waarna de twee beste teams per groep doorgaan naar stage 2. Ook hier komen de teams elkaar twee keer tegen en vallen er twee teams af. De beste vier teams strijden vervolgens tegen elkaar in een best-of-five format. Het gaat hier dan om de halve finale en uiteraard de finale. De twaalf teams bestaan uit de winnaars van de top regio's. Voor Europa betekent dit dat de Spring Split winnaar Mad Lions de regio gaat representeren in IJsland.

MSI gaat plaats vinden van 6 tot 23 mei in IJsland. De games zijn te kijken via het officiële Twitch-kanaal van Riot Games.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?