eSports: Mid Season Invitational 2021 schema bekendgemaakt

Geplaatst:

Het is alweer bijna mei wat betekent dat League of Legends fans weer klaar kunnen zitten om de hoogste competitie te volgen. De Mid Season Invitational 2021 begint bijna en Riot Games heeft dan ook de groepen en het schema bekendgemaakt.

De afgelopen dagen was er op Twitter al te zien dat veel teams onderweg waren naar IJsland. Hoewel MSI vorig jaar geannuleerd werd gaat MSI 2021 dit jaar gewoon door, maar zonder publiek. De spelers zullen gaan strijden voor de trofee in de Laugardalshöll arena in IJsland. Het topteam van Vietnam doet helaas niet mee, vanwege de strikte corona-maatregelen in het land. De twaalf teams zijn verdeeld in drie groepen, die hieronder te zien zijn. In de groep spelen ze twee keer tegen elkaar, waarna de twee beste teams per groep doorgaan naar stage 2. Ook hier komen de teams elkaar twee keer tegen en vallen er twee teams af. De beste vier teams strijden vervolgens tegen elkaar in een best-of-five format. Het gaat hier dan om de halve finale en uiteraard de finale. De twaalf teams bestaan uit de winnaars van de top regio's. Voor Europa betekent dit dat de Spring Split winnaar Mad Lions de regio gaat representeren in IJsland.

MSI gaat plaats vinden van 6 tot 23 mei in IJsland. De games zijn te kijken via het officiële Twitch-kanaal van Riot Games.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord