eSports: Streep door League of Legends Mid-Season Invitational

Geplaatst:
Aangepast: 23 april 2020 22:38

Slecht nieuws voor de League of Legends-eSports kijker. Er gaat een streep door het Mid-Season Invitational-toernooi in verband met het coronavirus. Dat heeft ontwikkelaar en tevens organisator Riot Games vandaag bekendgemaakt.

Het is iets waar de fanatieke eSport-kijkers van League of Legends jaarlijks naar uitkijken; het Mid-Season Invitational-toernooi, beter bekend als MSI. Helaas heeft Riot Games afgekondigd het toernooi niet door te laten gaan, in verband met het coronavirus dat de wereld nog altijd teistert. Eerder kondigde de League of Legends-ontwikkelaar aan het toernooi te verplaatsen naar een ander datum, maar nu heeft het toch besloten een streep door de organisatie te zetten. Het is niet voor het eerst dit jaar dat een competitie binnen de eSport-scene van deze game niet doorgaat. Eerder werden de Chinese en Koreaanse-competities al gepauzeerd. De Europese competitie heeft ook een week stil gelegen, maar werd op een later moment virtueel herpakt.

Vorig jaar won het Europese G2 Esports de MSI-beker. Dat was tevens de eerste keer dat een Europees team een prijs pakte op dit toernooi.

Bron: Riot Games

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord