eSports: De Dutch League gaat weer van start

Geplaatst:

De regionale en grote League of Legends competities gaan langzaamaan weer beginnen en zo ook de Dutch League. Voor de aankomende weken is ook al het wedstrijdschema bekendgemaakt.

De Dutch League is de regionale League of Legends competitie die in Nederland wordt gehouden. Net zoals bij de LEC bestaat de regionale league uit een Spring Split en een Summer Split. De laatste paar weken was het nogal stil, maar de rivaliteit kan nu weer volop lost barsten. In totaal doen er zes teams mee aan de Dutch League die elkaar twee keer tegenkomen in de competitie. De winnaar of de Summer Split wordt uitgenodigd voor de European Masters Play-Ins. Vanavond speelt onder andere PSV Esports tegen Echo Zulu en Mcon Esport Rotterdam tegen Team Thrill.

De Summer Split van de Dutch League gaat vanavond om zeven uur van start. De Dutch League duurt in totaal acht weken en is elke dinsdag te bekijken.

Bron: Dutch League

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord