League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: De Dutch League gaat weer van start

De regionale en grote League of Legends competities gaan langzaamaan weer beginnen en zo ook de Dutch League. Voor de aankomende weken is ook al het wedstrijdschema bekendgemaakt.

De Dutch League is de regionale League of Legends competitie die in Nederland wordt gehouden. Net zoals bij de LEC bestaat de regionale league uit een Spring Split en een Summer Split. De laatste paar weken was het nogal stil, maar de rivaliteit kan nu weer volop lost barsten. In totaal doen er zes teams mee aan de Dutch League die elkaar twee keer tegenkomen in de competitie. De winnaar of de Summer Split wordt uitgenodigd voor de European Masters Play-Ins. Vanavond speelt onder andere PSV Esports tegen Echo Zulu en Mcon Esport Rotterdam tegen Team Thrill.

De Summer Split van de Dutch League gaat vanavond om zeven uur van start. De Dutch League duurt in totaal acht weken en is elke dinsdag te bekijken.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?