League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Riot Games maakt plannen LEC Summer Split bekend

Dat de Summer Split van de LEC gewoon door zou gaan was al een tijdje bekend, maar Riot Games heeft nu een nieuwe update gegeven. Door de Coronacrisis moet plannen steeds worden aangepast, waardoor er zowel hoopvol als verdrietig nieuws is voor de fans.

De Summer Split begint op 12 juni en Riot Games heeft besloten om weer gebruik te gaan maken van de studio. De teams zullen nog steeds vanaf hun eigen locatie de games spelen, maar het productie team gaat wel alvast werken vanuit de studio. Gedurende de Summer Split wordt er gekeken wanneer de teams en journalisten terug de studio in mogen. Voor de kwaliteit van de streams is dit nogal goed nieuws, maar Riot Games deelde ook het nieuws dat de Summer Split finales dit jaar niet in Malmö in Zweden worden gehouden. Hoe de finales dan wel gaan plaats vinden, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Dat de finales in Malmö niet doorgaan, zorgt voor veel twijfels over het aankomende wereldkampioenschap van League of Legends. Vanaf 12 juni kunnen we in ieder geval wel genieten van de betere kwaliteit LEC-streams.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?