eSports: Nieuwe datum LEC Summer Split bekendgemaakt

Geplaatst:

De startdatum van de LEC Summer Split is weer veranderd. Riot Games heeft bekendgemaakt dat de zomercompetitie op een latere datum van start gaat en daarbij het oude schema volgt.

Door de onzekerheden over MSI was de LEC Summer Split verplaatst naar 22 mei. Nu MSI echter niet doorgaat, gaat de Summer Split weer het originele schema volgen. Vanaf 12 juni gaat de Europese League of Legends competitie weer van start en kent daarbij een superweek in week een en acht. Normaal gesproken vinden de games op een vrijdag en zaterdag plaats, maar in de superweek zijn er ook wedstijden op zondag. Gedurende de competitie zijn er twee weken waarin er geen wedstrijden zijn, zodat onverwachte gebeurtenissen kunnen worden opgevangen. De finales van de Summer split staan gepland op 5 en 6 september en worden gehouden in de Zweedse stad Malmö.

Het schema van de EU Masters wordt binnenkort bekendgemaakt. Riot Games heeft wel laten weten dat de finales van de EU Masters zijn verschoven, zodat er geen overlapping is met de LEC.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord