League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Colourcaster Christy 'Ender' Frierson verlaat de LEC

Colourcaster Christy 'Ender' Frierson heeft laten weten dat hij niet terugkeert naar de LEC als commentator. Dit betekent echter niet dat hij de esport-scene verlaat.

De Spring Split van de LEC is net voorbij wat betekent dat de casters druk bezig zijn met het voorbereiden op MSI en de LEC Summer Split. De colourcaster Ender heeft echter laten weten niet terug te keren voor de Summer Split. In de video legt hij uit dat hij een andere kant op wil. Hij keert terug naar Los Angeles en hoopt daar een rol te kunnen spelen in de LCS en de net opkomende Valorant Esport-scene, een game waar hij zeer enthousiast over is. Daarnaast wil hij zijn YouTube-kanaal verder uitbreiden met onder andere komische video's over verschillende games in de esport-scene.

MSI begint op 6 mei en Ender zal hier nog even te zien zijn. Voor de Summer Split heeft de LEC al meerdere gasten weten te regelen, terwijl ze ondertussen op zoek zijn naar een nieuwe colourcaster.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?