Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World, Horror
  • Gameliner score -

Dying Light 2 krijgt een gameplay trailer

Tijdens de Xbox show op de eerste dag van gamescom werden nieuwe gameplay beelden van Dying Light 2 getoond, de free run zombiegame van ontwikkelaar Techland.

Dying Light 2 is een game waar een hoop fans op zitten te wachten. Naast het bekende post-apocalyptische zombie aspect kun jij je in deze game sneller voortbewegen door de met zombies overspoelde straten door te free runnen. De game werd al behoorlijk vroeg aangekondigd, ontwikkelaar Techland gaf in maart dit jaar uiteindelijk toe dat ze de game te vroeg hebben aangekondigd, als reactie op een Twitter discussie waarin fans bang waren dat de game in development hell terecht was gekomen. In 2019 werd er wel al een demo vrijgegeven van Dying Light 2, waar onze Patrick toen der tijd een preview over schreef.

Dying Light 2 komt uit op 7 december dit jaar.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?