Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World, Horror
  • Gameliner score -

Dying Light 2 'te vroeg' aangekondigd, aldus Techland

Techland heeft Dying Light 2 'te vroeg' aangekondigd, geeft de ontwikkelaar toe als reactie op een Twitter-discussie over de sequel van Dying Light.

Op Twitter was een discussie gaande rondom Dying Light 2, die volgens fans in 'development hell' terecht is gekomen. Die term wordt gebruikt voor games die vastzitten in het productieproces. 'Voor zover ik weet is de definitie van 'development hell' dat een game geen progressie maakt in het ontwikkelingsproces, terwijl Dying Light 2 constant stappen vooruit zet', luidde de reactie van de ontwikkelaar op Twitter. 'We hebben de game te vroeg aangekondigd, maar hij zit zeker niet vast in 'development hell'. Techland verzekert volgers ervan dat de game nog volop in ontwikkeling is en dat ze aan het testen zijn met nieuwe technologieën, waardoor het langer duurt.

Dying Light 2 werd in 2018 tijdens de E3 aangekondigd.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?