Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Downloadnieuws: Yakuza Kiwami 2 en zeven andere games naar Xbox Game Pass

De Xbox Game Pass wordt ook deze maand verder uitgebreid. Zo komen Yakuza Kiwami 2 en zeven andere games later deze maand naar de abonnementsdienst.

Eerder deze maand werd de Xbox Game Pass al uitgebreid met onder andere Fallout 76. Later deze maand komen daar nog meer andere games bij. Microsoft onthulde namelijk dat er later deze maand nog acht andere games naar Xbox Game Pass voor pc en console komen. Vandaag worden de open-world game Forager en de middeleeuwse actiegame Mount & Blade: Warband toegevoegd. Een week later komen de horrorgame Carrion en de minigolf-game Golf With Your Friends naar de abonnementsdienst. Ook is vanaf 28 juli de Game Preview van Grounded beschikbaar. Tot slot ronden op 30 juli de deckbuilding game Nowhere Prophet, de puzzelgame The Touryst en de actiegame Yakuza Kiwami 2 de line-up af.

Xbox Game Pass juli

Xbox Game Pass is beschikbaar voor zowel de pc als de console.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?