Downloadnieuws: Yakuza Kiwami 2 en zeven andere games naar Xbox Game Pass

Geplaatst: 16 juli 2020 09:22

De Xbox Game Pass wordt ook deze maand verder uitgebreid. Zo komen Yakuza Kiwami 2 en zeven andere games later deze maand naar de abonnementsdienst.

Eerder deze maand werd de Xbox Game Pass al uitgebreid met onder andere Fallout 76. Later deze maand komen daar nog meer andere games bij. Microsoft onthulde namelijk dat er later deze maand nog acht andere games naar Xbox Game Pass voor pc en console komen. Vandaag worden de open-world game Forager en de middeleeuwse actiegame Mount & Blade: Warband toegevoegd. Een week later komen de horrorgame Carrion en de minigolf-game Golf With Your Friends naar de abonnementsdienst. Ook is vanaf 28 juli de Game Preview van Grounded beschikbaar. Tot slot ronden op 30 juli de deckbuilding game Nowhere Prophet, de puzzelgame The Touryst en de actiegame Yakuza Kiwami 2 de line-up af.

onbekend

Xbox Game Pass is beschikbaar voor zowel de pc als de console.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord