Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Fallout 76 wordt toegevoegd aan Xbox Game Pass

Eerder vandaag werden al drie andere titels bekendgemaakt voor Xbox Game Pass. Fallout 76 is de vierde titel die zich aan het lijstje mag aansluiten.

Diverse titels worden deze maand toegevoegd aan Xbox Game Pass voor zowel de pc als de consoles. Soulcalibur VI werd eerder vandaag aangekondigd voor de consoles, samen met Out of the Park Baseball 21 voor de pc. CrossCode is de derde titel die is aangekondigd en speelbaar op de consoles. Als kers op de taart mag Fallout 76 zich aansluiten bij Xbox Game Pass voor zowel de consoles als de pc. Fallout 76 is een online multiplayer RPG dat zich afspeelt in het universum van Fallout. CrossCode is een retro action RPG dat zich afspeelt in een wereld vol met dungeons en maar liefst 120 verschillende typen vijanden. SoulCalibur VI is een fighting game dat zich afspeelt in de 16e eeuw. Dan hebben we nog Out of the Park Baseball 21 waarin je jouw eigen baseball team kan opstellen.

Xbox Game Pass5

SoulCalibur VI en Out of the Park Baseball 21 zijn vanaf vandaag te downloaden met Xbox Game Pass. CrossCode en Fallout 76 worden beiden op 9 juli toegevoegd aan de lijst.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?