Downloadnieuws: Fallout 76 wordt toegevoegd aan Xbox Game Pass

Geplaatst: 1 juli 2020 19:55
Aangepast: 1 juli 2020 20:14

Eerder vandaag werden al drie andere titels bekendgemaakt voor Xbox Game Pass. Fallout 76 is de vierde titel die zich aan het lijstje mag aansluiten.

Diverse titels worden deze maand toegevoegd aan Xbox Game Pass voor zowel de pc als de consoles. Soulcalibur VI werd eerder vandaag aangekondigd voor de consoles, samen met Out of the Park Baseball 21 voor de pc. CrossCode is de derde titel die is aangekondigd en speelbaar op de consoles. Als kers op de taart mag Fallout 76 zich aansluiten bij Xbox Game Pass voor zowel de consoles als de pc. Fallout 76 is een online multiplayer RPG dat zich afspeelt in het universum van Fallout. CrossCode is een retro action RPG dat zich afspeelt in een wereld vol met dungeons en maar liefst 120 verschillende typen vijanden. SoulCalibur VI is een fighting game dat zich afspeelt in de 16e eeuw. Dan hebben we nog Out of the Park Baseball 21 waarin je jouw eigen baseball team kan opstellen.

SoulCalibur VI en Out of the Park Baseball 21 zijn vanaf vandaag te downloaden met Xbox Game Pass. CrossCode en Fallout 76 worden beiden op 9 juli toegevoegd aan de lijst.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord