Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van augustus onthuld

De nieuwe Xbox Games With Gold-games zijn onthuld. In augustus kunnen we aan de slag met vier hele diverse games.

Gisteren zijn de PlayStation Plus-games van augustus onthuld en vandaag is het de beurt aan Microsoft om de gratis games voor de Xbox uit de doeken te doen. Daar waar de Games With Gold in juli nog games als WRC 8 en Saints Row 2 bevatte, bevat de line-up deze maand iets minder grote games. Op de Xbox One kun je namelijk aan de slag met de Adventure RPG Portal Knights en de Arena Fighter-game Override: Mech City Brawl. Voor de Xbox 360 komen de racegame MX Unleashed en de FPS Red Faction II naar de abonnementsdienst.

Portal Knights is beschikbaar van 1 tot 31 augustus en Override: Mech City Brawl 16 augustus tot 15 september. Voor de Xbox 360 is MX Unleashed van 1 tot 15 augustus beschikbaar en Red Faction II van 16 tot 31 augustus.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?