Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van augustus onthuld

Geplaatst:

De nieuwe Xbox Games With Gold-games zijn onthuld. In augustus kunnen we aan de slag met vier hele diverse games.

Gisteren zijn de PlayStation Plus-games van augustus onthuld en vandaag is het de beurt aan Microsoft om de gratis games voor de Xbox uit de doeken te doen. Daar waar de Games With Gold in juli nog games als WRC 8 en Saints Row 2 bevatte, bevat de line-up deze maand iets minder grote games. Op de Xbox One kun je namelijk aan de slag met de Adventure RPG Portal Knights en de Arena Fighter-game Override: Mech City Brawl. Voor de Xbox 360 komen de racegame MX Unleashed en de FPS Red Faction II naar de abonnementsdienst.

Portal Knights is beschikbaar van 1 tot 31 augustus en Override: Mech City Brawl 16 augustus tot 15 september. Voor de Xbox 360 is MX Unleashed van 1 tot 15 augustus beschikbaar en Red Faction II van 16 tot 31 augustus.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord