Downloadnieuws: De Xbox Games With Gold van juli zijn onthuld

De Xbox Games With Gold voor de maand juli zijn weer aangekondigd. Volgende maand kun je je tegoed doen aan vier nieuwe games als je een Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate abonnement hebt.

Het duurt niet lang meer voordat je de Xbox Games With Gold van juni niet meer kan spelen, maar daarvoor in de plaats komen vier andere vette games. Tenminste, als je natuurlijk in bezit bent van een Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate abonnement. Volgende maand kan je rijden in een rally auto naar de overwinning in WRC 8, basketbal spelen tegen anderen, maar wel met een twist, in Dunk Lords, chaos creëren in Saints Row 2 en de wereld redden terwijl je over platforms zoeft in JUJU. Alle vier de games zijn te spelen op de Xbox One, maar Saints Row 2 en JUJU zijn ook speelbaar op de Xbox 360.

WRC 8 is beschikbaar van 1 juli tot en met 31 juli, Dunk Lords is te spelen van 16 juli tot en met 15 augustus, Saints Row 2 is beschikbaar van 1 juli tot en met 15 juli en Juju is speelbaar van 16 juli tot en met 31 juli. Welke game wil jij gaan spelen?

BRON Xbox

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?