Downloadnieuws: De Xbox Games With Gold van juli zijn onthuld

Geplaatst: 30 juni 2020 16:05
Aangepast: 30 juni 2020 19:36

De Xbox Games With Gold voor de maand juli zijn weer aangekondigd. Volgende maand kun je je tegoed doen aan vier nieuwe games als je een Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate abonnement hebt.

Het duurt niet lang meer voordat je de Xbox Games With Gold van juni niet meer kan spelen, maar daarvoor in de plaats komen vier andere vette games. Tenminste, als je natuurlijk in bezit bent van een Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate abonnement. Volgende maand kan je rijden in een rally auto naar de overwinning in WRC 8, basketbal spelen tegen anderen, maar wel met een twist, in Dunk Lords, chaos creëren in Saints Row 2 en de wereld redden terwijl je over platforms zoeft in JUJU. Alle vier de games zijn te spelen op de Xbox One, maar Saints Row 2 en JUJU zijn ook speelbaar op de Xbox 360.

WRC 8 is beschikbaar van 1 juli tot en met 31 juli, Dunk Lords is te spelen van 16 juli tot en met 15 augustus, Saints Row 2 is beschikbaar van 1 juli tot en met 15 juli en Juju is speelbaar van 16 juli tot en met 31 juli. Welke game wil jij gaan spelen?

Bron: Xbox
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord