Downloadnieuws: Gratis PlayStation Plus-games van augustus bekend

Geplaatst:

Het is weer zover: de nieuwe gratis PlayStation Plus-games voor komende maand zijn onthuld door Sony. In augustus kan je onder andere genieten van de nieuwe Battle Royale genaamd Fall Guys.

Zoals velen van jullie weten, vooral diegenen met een PlayStation Plus-abonnement aangezien die er gebruik van kunnen maken, zijn elke maand nieuwe gratis games beschikbaar voor de PlayStation om voor een beperkte tijd te spelen. Sony heeft voor de maand augustus bekendgemaakt dat de gratis games Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered en Fall Guys zijn. In Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered kan je één van de beste Call of Duty singleplayer verhaallijnen opnieuw beleven. Onze Rudy Wijnberg omschreef deze game als kort, maar krachtig. Vanaf morgen kun je zelf uitproberen of je het met dat oordeel eens bent. Daarnaast is de nieuwe Battle Royale-game Fall Guys gratis te spelen. Deze game komt zelfs pas in augustus voor het eerst uit, dus dat is een goed moment om te kijken of het je geld waard is om permanent aan te schaffen. In Fall Guys neem je het online op tegen 59 concurrenten en wie als laatste niet is uitgegleden of aan de kant is geduwd, is de winnaar.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is al beschikbaar vanaf morgen tot en met 31 augustus. Fall Guys komt uit op 4 augustus en is vanaf dan ook te spelen tot en met 31 augustus. Totdat de gratis PlayStation Plus-games van augustus beschikbaar zijn, kunnen PlayStation Plus-abonnementhouders nog tot 3 augustus NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Years Celebration en Erica spelen.

Bron: PlayStation
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord