Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Downloadnieuws: Gratis PlayStation Plus-games van augustus bekend

Het is weer zover: de nieuwe gratis PlayStation Plus-games voor komende maand zijn onthuld door Sony. In augustus kan je onder andere genieten van de nieuwe Battle Royale genaamd Fall Guys.

Zoals velen van jullie weten, vooral diegenen met een PlayStation Plus-abonnement aangezien die er gebruik van kunnen maken, zijn elke maand nieuwe gratis games beschikbaar voor de PlayStation om voor een beperkte tijd te spelen. Sony heeft voor de maand augustus bekendgemaakt dat de gratis games Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered en Fall Guys zijn. In Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered kan je één van de beste Call of Duty singleplayer verhaallijnen opnieuw beleven. Onze Rudy Wijnberg omschreef deze game als kort, maar krachtig. Vanaf morgen kun je zelf uitproberen of je het met dat oordeel eens bent. Daarnaast is de nieuwe Battle Royale-game Fall Guys gratis te spelen. Deze game komt zelfs pas in augustus voor het eerst uit, dus dat is een goed moment om te kijken of het je geld waard is om permanent aan te schaffen. In Fall Guys neem je het online op tegen 59 concurrenten en wie als laatste niet is uitgegleden of aan de kant is geduwd, is de winnaar.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is al beschikbaar vanaf morgen tot en met 31 augustus. Fall Guys komt uit op 4 augustus en is vanaf dan ook te spelen tot en met 31 augustus. Totdat de gratis PlayStation Plus-games van augustus beschikbaar zijn, kunnen PlayStation Plus-abonnementhouders nog tot 3 augustus NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Years Celebration en Erica spelen.

BRON PlayStation

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?