Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor januari bekendgemaakt

Geplaatst: 2 januari 2020 13:55

De PlayStation Plus-games voor januari zijn bekendgemaakt. De line-up bestaat uit twee oudere games die zowel actie als comedie bieden om januari door te komen.

In december kon je als PlayStation Plus-abonnee genieten van Titanfall 2 en Monster Energy Supercross. Deze games zijn nog tot 6 januari beschikbaar voordat de PlayStation Plus-games van januari het overnemen. In januari biedt PlayStation Plus niet twee, maar vier games. De eerste game is de Uncharted: Nathan Drake Collection waarin je als Nathan Drake op schattenjacht gaat. Deze collectie bestaat uit Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake’s Deception. De tweede game is Goat Simulator, waarin de geit centraal staat. Maak de straten onveilig en lik aan alles wat je tegenkomt.

Uncharted: The Nathan Drake Collection en Goat Simulator zijn voor spelers met een PlayStation Plus-abonnement gratis beschikbaar vanaf 7 januari tot 3 februari.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord