Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor januari bekendgemaakt

De PlayStation Plus-games voor januari zijn bekendgemaakt. De line-up bestaat uit twee oudere games die zowel actie als comedie bieden om januari door te komen.

In december kon je als PlayStation Plus-abonnee genieten van Titanfall 2 en Monster Energy Supercross. Deze games zijn nog tot 6 januari beschikbaar voordat de PlayStation Plus-games van januari het overnemen. In januari biedt PlayStation Plus niet twee, maar vier games. De eerste game is de Uncharted: Nathan Drake Collection waarin je als Nathan Drake op schattenjacht gaat. Deze collectie bestaat uit Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake’s Deception. De tweede game is Goat Simulator, waarin de geit centraal staat. Maak de straten onveilig en lik aan alles wat je tegenkomt.

Uncharted: The Nathan Drake Collection en Goat Simulator zijn voor spelers met een PlayStation Plus-abonnement gratis beschikbaar vanaf 7 januari tot 3 februari.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?