Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor december onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 28 november 2019 08:28

De PlayStation Plus-games voor december zijn onthuld. Tijdens de koude feestmaand kunnen we genieten van twee hele verschillende games.

Met de PlayStation Plus-games van november kon je genieten van Outlast 2 en Nioh. In december kun je deze games verruilen voor twee hele andere games. De eerste game waar je volgende maand mee aan de slag kunt gaan, is Titanfall 2. Deze shooter is ontwikkeld door Respawn Entertainment en speelt zich af in dezelfde wereld als de bekende Battle Royale Apex Legends. Ben je echter niet zo'n shooter fanaat, maar ben je meer een waaghals, dan kun je volgende maand ook aan de slag met Monster Energy Supercross. In deze game kun je namelijk de hele wereld over als supercross-rijder. Kan Sony PlayStation het met deze line-up de komende maand winnen van de Games With Gold van december?

De PlayStation Plus-games zijn vanaf 3 december tot 6 januari gratis beschikbaar voor eenieder met een PlaySation Plus-abonnement.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord