Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor december onthuld

De PlayStation Plus-games voor december zijn onthuld. Tijdens de koude feestmaand kunnen we genieten van twee hele verschillende games.

Met de PlayStation Plus-games van november kon je genieten van Outlast 2 en Nioh. In december kun je deze games verruilen voor twee hele andere games. De eerste game waar je volgende maand mee aan de slag kunt gaan, is Titanfall 2. Deze shooter is ontwikkeld door Respawn Entertainment en speelt zich af in dezelfde wereld als de bekende Battle Royale Apex Legends. Ben je echter niet zo'n shooter fanaat, maar ben je meer een waaghals, dan kun je volgende maand ook aan de slag met Monster Energy Supercross. In deze game kun je namelijk de hele wereld over als supercross-rijder. Kan Sony PlayStation het met deze line-up de komende maand winnen van de Games With Gold van december?

De PlayStation Plus-games zijn vanaf 3 december tot 6 januari gratis beschikbaar voor eenieder met een PlaySation Plus-abonnement.

BRON Sony PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?