Downloadnieuws: Games with Gold voor december bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 27 november 2019 20:28

De games voor de Xbox Live service Games with Gold zijn bekendgemaakt. Xbox gebruikers kunnen een gevarieerde line-up verwachten.

De onderstaande trailer toont ons de games. Er wordt begonnen met Insane Robots. In deze game kies je uit diverse robots die je tegen elkaar laat strijden. De volgende game is Jurassic World Evolution. Deze simulatie game laat je de Jurassic World van je dromen bouwen. Een tijdje geleden hadden we het al over de uitbreiding Return to Jurassic Park. De twee oudere games die worden toegevoegd zijn Toy Story 3 en Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD. Deze zijn zowel voor de Xbox 360, als de Xbox One beschikbaar.

Insane Robots is beschikbaar van 1 t/m 31 december. Jurassic World Evolution is te verkrijgen van 16 december tot 15 januari. Toy Story 3 is te downloaden van 1 t/m 15 december en wordt daarna vervangen door Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD, die is verkrijgbaar van 16 t/m 31 december.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord