Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor november bekendgemaakt

Onlangs zijn de Xbox Games With Gold voor november onthuld. Daar komt echter wel een geduchte concurrent bij, want de PlayStation Plus-games voor november zijn ook bekendgemaakt.

Ook in november kunnen PlayStation Plus-abonnees weer genieten van twee gratis games. Vanaf volgende week kun je The Last of Us Remastered en MLB The Show 19 inruilen voor twee spannende nieuwe games. Ditmaal zijn dat zeker niet de minste games. Geheel in de stijl van Halloween kun je vanaf volgende maand namelijk genieten van de duchtige survival-horrorgame Outlast 2. Mocht je al dat griezelen echter zat zijn, kun je ook genieten van wat pittige actie met Nioh.

Outlast 2 en Nioh zijn vanaf 5 november gratis speelbaar met het PlayStation Plus-abonnement.

BRON PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?