Downloadnieuws: Xbox Games With Gold voor november onthuld

Geplaatst: 31 oktober 2019 12:09
Aangepast: 31 oktober 2019 12:09

De gratis Xbox Games With Gold-games voor november zijn onthuld. Ook deze maand zijn er weer vier gratis games te verkrijgen.

De eerste game waar Xbox Live Gold-abonnees van kunnen genieten is Sherlock Holmes: The Devil's Daughter. Deze detectivegame laat je speuren en puzzelen als de bekende detective uit de films. De tweede gratis game voor de Xbox One is de side-scrolling survivalgame The Final Station. Deze indiegame laat je met een trein door een verlaten wereld vol met zombies reizen. Ook aan de Xbox 360-bezitters is gedacht. De eerste gratis game voor de Xbox 360 is Star Wars: Jedi Starfighter. Deze game uit 2002 volgt het verhaal van de Jedi Adi Gallia tijdens de Battle of Geonosis. Daarnaast kunnen Xbox 360-bezitters ook genieten van Joy Ride Turbo, een vrolijke racegame uit 2012.

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter is van 1 tot 30 november beschikbaar op de Xbox One. The Final Station is vanaf 16 november tot 15 december beschikbaar op de Xbox One. Star Wars: Jedi Starfighter is vanaf 1 tot 15 november beschikbaar op de Xbox 360 en Xbox One. Joy Ride Turbo is vanaf 16 november tot 30 november beschikbaar op de Xbox 360 en Xbox One.

Bron: Xbox
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord