Downloadnieuws: Xbox Games With Gold voor november onthuld

De gratis Xbox Games With Gold-games voor november zijn onthuld. Ook deze maand zijn er weer vier gratis games te verkrijgen.

De eerste game waar Xbox Live Gold-abonnees van kunnen genieten is Sherlock Holmes: The Devil's Daughter. Deze detectivegame laat je speuren en puzzelen als de bekende detective uit de films. De tweede gratis game voor de Xbox One is de side-scrolling survivalgame The Final Station. Deze indiegame laat je met een trein door een verlaten wereld vol met zombies reizen. Ook aan de Xbox 360-bezitters is gedacht. De eerste gratis game voor de Xbox 360 is Star Wars: Jedi Starfighter. Deze game uit 2002 volgt het verhaal van de Jedi Adi Gallia tijdens de Battle of Geonosis. Daarnaast kunnen Xbox 360-bezitters ook genieten van Joy Ride Turbo, een vrolijke racegame uit 2012.

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter is van 1 tot 30 november beschikbaar op de Xbox One. The Final Station is vanaf 16 november tot 15 december beschikbaar op de Xbox One. Star Wars: Jedi Starfighter is vanaf 1 tot 15 november beschikbaar op de Xbox 360 en Xbox One. Joy Ride Turbo is vanaf 16 november tot 30 november beschikbaar op de Xbox 360 en Xbox One.

BRON Xbox

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?