Downloadnieuws: PlayStation Now-games van augustus onthuld

Een nieuwe maand staat weer garant voor nieuwe PlayStation Now-games. Ook in augustus zijn er nieuwe titels te spelen.

Vorige maand werden er enkele knallers van games toegevoegd aan de PlayStation Now-bibliotheek. Onder andere Red Dead Redemption 2, Nioh 2 en Judgment maakten onderdeel uit van de PlayStation Now-games van juli. Deze maand worden er wederom bekende titels aan de line-up toegevoegd. Er staan drie nieuwe games in de startblokken. De eerste is Nier: Automata, de veelgeprezen actie-RPG van Platinum Games. Je kent het hoofdpersonage van deze game wellicht als de 2B-skin in Fall Guys. Ook de extreem snelle cyberpunk parcour-game Ghostrunner sprint naar de service. De reeks aan games van augustus wordt afgesloten met Undertale, de RPG waarin niemand dood hoeft te gaan. De toevoeging van Undertale vult je met vastberadenheid.

Alle drie de titels zijn vanaf vandaag beschikbaar voor mensen met een PlayStation Now-abonnement. Nier: Automata is slechts te spelen tot 1 november 2021.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?