Check hier alle E3 2021-content

Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Nier's 2B kopt gigantische lolly's in Fall Guys

Fall Guys blijft maar terugkomen. Met goede reden, want de content blijft geupdate worden. Uiteraard konden de bean guys niet ontbreken op Summer Game Fest. Dit keer gaat Fall Guys namelijk een colab aan met de Nier-franchise!

2B uit Nier: Automata is nog nooit zo sexy geweest. De aantrekkelijke robot ruilt haar maat xs namelijk in voor een bean figuur. In onderstaande trailer zien we 2B onder andere flink gerampt worden door slingerende lolly's en op hol geslagen wieken. Benieuwd? Check dan onderstaande gameplay trailer van Nier: Automata's 2B in Fall Guys!

De 2B skin is vanaf 18 juni verkrijgbaar in Fall Guys. De game is momenteel speelbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?