Trailer: Nier's 2B kopt gigantische lolly's in Fall Guys

Geplaatst: 10 juni 2021 23:15

Fall Guys blijft maar terugkomen. Met goede reden, want de content blijft geupdate worden. Uiteraard konden de bean guys niet ontbreken op Summer Game Fest. Dit keer gaat Fall Guys namelijk een colab aan met de Nier-franchise!

2B uit Nier: Automata is nog nooit zo sexy geweest. De aantrekkelijke robot ruilt haar maat xs namelijk in voor een bean figuur. In onderstaande trailer zien we 2B onder andere flink gerampt worden door slingerende lolly's en op hol geslagen wieken. Benieuwd? Check dan onderstaande gameplay trailer van Nier: Automata's 2B in Fall Guys!

De 2B skin is vanaf 18 juni verkrijgbaar in Fall Guys. De game is momenteel speelbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Bron: Summer Game Fest
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord