Downloadnieuws: PlayStation Now-games van juli bekendgemaakt

Geplaatst: 5 juli 2021 19:00

Ook in de maand juli wordt de PlayStation Now-bibliotheek weer uitgebreid. De nieuwe maand brengt enkele zeer grote titels met zich mee.

Zoals iedere maand, worden er ook in juli weer nieuwe titels aan de abonnementsservice van Sony toegevoegd. Vorige maand was het de beurt aan een drietal Sonic-games, gecombineerd met enkele andere titels, zoals The Witcher 3: Wild Hunt. Deze maand staan er zeven nieuwe titels in de startblokken. Zo maakt Red Dead Redemption 2 zijn debuut op de service. Rudy beloonde deze langverwachte cowboygame zo'n drie jaar geleden met een perfecte score in zijn review van Red Dead Redemption 2. Ook de actie-RPG Nioh 2 en de absurde verhuissimulatie-game Moving Out worden toegevoegd aan de line-up. Tevens kunnen spelers aan de slag met het bejubelde meesterwerk God of War. Ook de game Judgment, van het team achter de Yakuza-serie, en de racegame Nascar Heat 5 zijn al snel via de cloud te spelen. Ten slotte voegt Sony de officiële Olympic Games Tokyo 2020-game, de perfecte titel om te spelen deze sportzomer, toe aan de service. Patrick beloonde de game onlangs nog met een prima score in zijn Olympic Games Tokyo 2020-review.

De nieuwe games worden vanaf 6 juli beschikbaar gemaakt op PlayStation Now. Judgment verlaat de service weer op 4 oktober. Red Dead Redemption 2 is slechts beschikbaar tot 1 november 2021.

Bron: PlayStation Blog
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord