Downloadnieuws: Celeste, Deep Rock Galactic en meer naar Game Pass

Er komen maar liefst 14 nieuwe games naar Xbox Game Pass. De line-up voor de pc, Xbox One, Xbox Series en xCloud wordt versterkt met de volgende titels.

PUBG en Scourgebringer gaan de xCloud bibliotheek versterken exclusief op Android. De streamingservice krijgt echter meer titels, maar die zijn ook beschikbaar op de pc en console. Zo krijgen we Celeste, de veelgeprezen platformer die een naam voor zichzelf maakte tijdens The Game Awards. De co-op shooter Deep Rock Galactic maakt ook een opkomst. Lees hier onze review. Verder krijgen spelers de kans om de uitbreidingen van Ark: Survival Evolved te downloaden, zich onder te dompelen in de Five Nights at Freddy's-games of te beginnen aan een nieuw indie avontuur. De Double Fine LucasArts Remasters komen natuurlijk ook naar Xbox Game Pass. Bekijk hieronder de afbeelding met alle titels die naar de dienst komen.

Al deze titels zijn beschikbaar in laat oktober tot en met vroeg november.

BRON Xbox Game Pass

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?