Downloadnieuws: Klassieke LucasArts Remasters naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 19 oktober 2020 11:46

Tijdens een Xbox podcast maakte Tim Schafer bekend dat er een aantal klassieke LucasArts Remasters naar de Xbox Game Pass gaan komen op 29 oktober.

Het gaat om drie geliefde avonturengames: Grim Fandango Remastered, Day of the Tentacle Remastered en Full Throttle Remastered. Grim Fandango is gebaseerd op Mexicaanse folklore. Je speelt als Manny Calavera, een reisagent in het dodenrijk. Hij kan een reis verdienen naar de negende onderwereld, het land van eeuwige rust. Hiervoor met hij pas overledenen begeleiden en hen een zo goed mogelijke reis aanbieden op basis van het leven dat ze geleefd hebben. Day of the Tentacle is het vervolg op Maniac Mansion van Ron Gilbert waarin je allerlei puzzels oplost en door de tijd reist. In Full Throttle volg je het leven van Ben Throttle, de leider van de motorbende 'The Polecats'. Hij raakt verwikkeld in een benarde situatie waar moord en motoren een grote rol spelen.

Deze klassiekers komen vanaf 29 oktober naar de Xbox Game Pass.

Bron: Xbox

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord