Downloadnieuws: Klassieke LucasArts Remasters naar Xbox Game Pass

Tijdens een Xbox podcast maakte Tim Schafer bekend dat er een aantal klassieke LucasArts Remasters naar de Xbox Game Pass gaan komen op 29 oktober.

Het gaat om drie geliefde avonturengames: Grim Fandango Remastered, Day of the Tentacle Remastered en Full Throttle Remastered. Grim Fandango is gebaseerd op Mexicaanse folklore. Je speelt als Manny Calavera, een reisagent in het dodenrijk. Hij kan een reis verdienen naar de negende onderwereld, het land van eeuwige rust. Hiervoor met hij pas overledenen begeleiden en hen een zo goed mogelijke reis aanbieden op basis van het leven dat ze geleefd hebben. Day of the Tentacle is het vervolg op Maniac Mansion van Ron Gilbert waarin je allerlei puzzels oplost en door de tijd reist. In Full Throttle volg je het leven van Ben Throttle, de leider van de motorbende 'The Polecats'. Hij raakt verwikkeld in een benarde situatie waar moord en motoren een grote rol spelen.

Deze klassiekers komen vanaf 29 oktober naar de Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?