Cyberpunk 2077 spelersbasis op Steam krimpt snel

Geplaatst:
Aangepast: 6 januari 2021 12:34

De spelersbasis van Cyberpunk 2077 op Steam krimpt snel. De game heeft namelijk al meer dan driekwart van haar spelers verloren.

De release van de hoog geanticipeerde game Cyberpunk 2077 ging helaas niet helemaal vlekkeloos. Zo had Cyberpunk 2077 veel problemen op consoles en was het uiteindelijk zelfs zo erg dat Sony Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store verwijderde. Ook onze Rudy kon Cyberpunk 2077 geen perfecte score geven. Op de pc deed de game het echter iets beter dan op de consoles, maar ook die versie wist niet te ontkomen aan de nodige kritiek. Hoewel de game een miljard spelers had op de dag van release, is er van die spelersbasis nu nog maar vrij weinig over. Volgens gaming analysesite Githyp spelen er nu nog maar zo'n 225.000 mensen de nieuwste game van CD Projekt Red. Dat is een daling van 79% in de eerste maand.

Cyberpunk 2077 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Bron: Githyp
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord