Cyberpunk 2077 heeft veel problemen op consoles

Geplaatst: 10 december 2020 09:30
Aangepast: 10 december 2020 09:30

Cyberpunk 2077 is eindelijk uit en dat gaat niet altijd even lekker. De game heeft namelijk heel wat problemen op de consoles.

Vanaf vandaag is het eindelijk zover. Na lang wachten is Cyberpunk 2077 uitgekomen op de pc, PS4 en Xbox One. De eerste reviews stromen binnen en ook een hoop streamers tonen Cyberpunk 2077 op Twitch. De eerste reviews die werden geplaatst voordat de game officieel uitkwam, benoemden enkele problemen. Deze zouden echter verholpen moeten worden middels een Day Zero patch en een Day One patch. Spelers op consoles geven echter aan dat ook deze patches lang niet alle problemen met de game opgelost hebben. Spelers klagen op Reddit en Twitter massaal over glitches, problemen met de frame rate, pop-in problemen, crashes en nog meer problemen. Deze komen overigens niet alleen voor bij de basisversie van de consoles. Ook de krachtigere PlayStation 4 Pro en Xbox One X schijnen last te hebben van performance issues.

Cyberpunk 2077 is nu te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord