Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Sony haalt Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store

Sony haalt Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store en geeft aan dat kopers hun geld terug kunnen krijgen. Zo maken ze een einde aan de onduidelijkheid rondom de game.

Het was nogal onduidelijk of spelers nou wel of niet hun geld terug konden krijgen van Sony. Er waren mensen die lieten weten dat ze wel hun geld terug hadden gekregen, maar ook berichten die het tegendeel aangaven. Nu heeft Sony bevestigd dat kopers inderdaad hun geld terug kunnen vragen. Daarnaast hebben ze zelfs besloten Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store te halen. Hierover postte het bedrijf een statement op de PlayStation website. Sony heeft een speciale pagina aangemaakt waarop mensen hun geld terug kunnen vragen voor het kopen van Cyberpunk 2077. Voor veel fans was de game al game van het jaar voordat hij überhaupt uit was gekomen. Dat is nu niet bepaald meer het geval. Had toch maar even gewacht, CD Projekt Red.

Cyberpunk 2077 kwam uit op 10 december.

BRON Kotaku

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?