Sony haalt Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store

Geplaatst:
Aangepast: 18 december 2020 13:33

Sony haalt Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store en geeft aan dat kopers hun geld terug kunnen krijgen. Zo maken ze een einde aan de onduidelijkheid rondom de game.

Het was nogal onduidelijk of spelers nou wel of niet hun geld terug konden krijgen van Sony. Er waren mensen die lieten weten dat ze wel hun geld terug hadden gekregen, maar ook berichten die het tegendeel aangaven. Nu heeft Sony bevestigd dat kopers inderdaad hun geld terug kunnen vragen. Daarnaast hebben ze zelfs besloten Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store te halen. Hierover postte het bedrijf een statement op de PlayStation website. Sony heeft een speciale pagina aangemaakt waarop mensen hun geld terug kunnen vragen voor het kopen van Cyberpunk 2077. Voor veel fans was de game al game van het jaar voordat hij überhaupt uit was gekomen. Dat is nu niet bepaald meer het geval. Had toch maar even gewacht, CD Projekt Red.

Cyberpunk 2077 kwam uit op 10 december.

Bron: Kotaku

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord