Sony geeft geen geld terug aan ontevreden Cyberpunk 2077-fans

Geplaatst:
Aangepast: 17 december 2020 11:04

Cyberpunk 2077 had een niet al te beste launch op de consoles. Ondanks beloften van CD Projekt Red, krijgen spelers die de game voor de PlayStation 4 hadden aangeschaft, toch geen geld terug.

Cyberpunk 2077 is inmiddels een week uit en heeft een beetje een moeizame start gehad. Met name op consoles kampt de game met heel wat problemen. Ontwikkelaar CD Projekt Red is zich hiervan bewust en heeft dan ook haar excuses aangeboden voor de slechte prestaties van Cyberpunk 2077 op de consoles. CD Projekt Red ging zelfs zo ver dat ze beloofde dat ontevreden spelers op de PlayStation 4 hun geld terug konden krijgen via Sony. In een mail die CD Projekt Red onlangs heeft verstuurd, blijkt dit echter niet waar te zijn. Er bleek tussen CD Projekt Red en Sony helemaal geen regeling voor een dergelijke restitutie te zijn getroffen. Volgens Sony kan een game namelijk enkel gerestitueerd worden wanneer deze nog niet is gespeeld. De oplossing van Sony is dan ook voor fans om te wachten op patches die de game zullen fixen. In de mail van CD Projekt Red wordt nu aangegeven dat ontevreden fans voor hun restitutie bij de ontwikkelaar zelf terecht kunnen. CD Projekt Red handelt de restitutieverzoeken van spelers nu zelf af en belooft hier voor het einde van het jaar meer informatie over te geven.

Cyberpunk 2077 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord