Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cyberpunk 2077 patch 1.2 van ruim 30GB uitgebracht

Cyberpunk 2077 heeft een nieuwe patch gekregen. Deze patch, patch 1.2, is ruim 30GB groot.

CD Projekt Red heeft vandaag de 1.2 update van Cyberpunk 2077 uitgebracht. Eind vorige maand had deze patch eigenlijk al uit moeten komen, maar CD Projekt Red kondigde aan dat Cyberpunk's patch 1.2 is uitgesteld. Dit had onder andere te maken met het feit dat CDPR slachtoffer werd van een cyberaanval waardoor de medewerkers van de studio een tijdje niet meer konden werken. Inmiddels is de patch uit en het is een flinke. Op de pc neemt de patch minstens 30GB in beslag en op de consoles zelfs meer dan 40GB. De patch brengt volgens CDPR meer dan vijfhonderd aanpassingen en fixes met zich mee.

Cyberpunk 2077 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De 1.2 patch is nu beschikbaar.

BRON CD Projekt Red

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?